Φίλης κατά Άδωνη: Ξαφνικά μάθαμε πως η παιδεία των μαθητών έρχεται από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Με μια καυστική του δήλωση ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σχολιάζει ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος διαφημίζει την «Ελληνική Παιδεία».

Ο κ. Φίλης μάλιστα του προτείνει στην κυβέρνηση να κάνει και ένα σεμινάριο στα μέλη της για τα ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα αλλά και για τα όρια που ορίζει η ηθική.

Διαβάστε όλη τη δήλωση: 

Σχόλιο του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με την «Ελληνική Αγωγή»

Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική!

Ντροπή!

Γράφει στο Twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης:

Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την ⁦@EllinikiAgogi  ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)