Παπούτσια έργα τέχνης από την Κρήτη, στο Docville που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το Documento

-Η ιστορία πίσω από τον Κρητικό Βασίλη Σταματάκη, δημιουργό των παπουτσιών που θα ζήλευαν σύγχρονοι σχεδιαστές και γυναίκες θα «πέθαιναν» να αποκτήσουν. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Συνέντευξη του Μίλτου Πασχαλίδη στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του τραγουδοποιού στο Θέατρο Βράχων στις 7 Ιουνίου.

-Ο Τόμας Αντονυ Οουεν συνδημιουργός μαζί με τον Κεντάρο Κουμανομίντο του «Faster than Light», που θα φιλοξενηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 31/5 έως τις 2/6 μιλάει στον Σπύρο Οικόπουλο για τα μυστικά του πρότζεκτ.

-Ο Γιάννης Χρονόπουλος, συγγραφέας του νέου βιβλίου ««Χρονικό της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453)», μιλάει στην Έμυ Ντούρου για το τραύμα του 1453.

-Η ομάδα Political Stencil μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το εντυπωσιακό γκράφιτι για τον Ζακ Κωστόπουλο (Zackie) στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια.

-Στη στήλη «New entries» η ηθοποιός Ελένη Ζαχοπούλου μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη μέρα που σκέφτηκε να γίνει ηθοποιός και τις καταλυτικές παραστάσεις που παρακολουθούσε τις Κυριακές με τον πατέρα της.

Ετικέτες