«100 χρόνια ΓΣΕΕ»: Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων

«100 χρόνια ΓΣΕΕ»: Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων

Την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος με την έκδοση και κυκλοφορία της Αναμνηστικής Σειράς γραμματοσήμων «100 χρόνια ΓΣΕΕ» αναδεικνύουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η έκδοση αποτελείται από ένα φεγιέ διαστάσεων 80Χ90 mm, που περιλαμβάνει δυο γραμματόσημα και θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2018 και θα διατίθεται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι τις 20 Μαΐου 2019, εκτός αν εξαντληθεί νωρίτερα. Η σχεδίαση – προσαρμογή είναι από Θεανώ Βενιέρη. Κυκλοφορούν επίσης και εικονογραφημένοι φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας και απλά λευκώματα γραμματοσήμων σειράς.

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού-100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 20 Μαΐου 2019.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα, με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένο το φεγιέ ή τo γραμματόσημο του φεγιέ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter