2018 Formula One Βελγικό Grand Prix

2018 Formula One Βελγικό Grand Prix

Μετά τις δυο εβδομάδες καλοκαιρινής ανάπαυλας για τη Formula 1, ο 13ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1, γίνεται από 24 – 26 Αυγούστου 2018 στην διαδρομή του Σπα – Φρανκοσάμπ.

H Αlfa Romeo Sauber F1 Team επιστρέφει στους αγώνες με μια φρέσκια ώθηση ενέργειας και ανανεωμένο κίνητρο. Αυτή τη φορά η ομάδα θα βρεθεί στην πίστα του Σπα – Φρανκοσάμπ για το Formula 1, Βελγικό Grand Prix. Το Σπα Φρανκοσάμπ είναι μια από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς διαδρομές / προσωρινές πίστες του πρωταθλήματος. Προσφέρει διάφορες προκλήσεις στους οδηγούς και στις ομάδες. Οι Μάρκους Έρικσον και Σαρλ Λεκλέρκ βρίσκουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ευρεία ποικιλία διαφορετικών στροφών. Καθότι οι καιρικές συνθήκες είναι συχνά απρόβλεπτες, το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο απαιτεί μεγάλη ευελιξία από τις ομάδες για το πως θα διαχειριστούν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η ομάδα ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στην πίστα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Μάρκους Έρικσον (μονοθέσιο Νο 9): «Πάμε στο Βέλγιο για τον πρώτο αγώνα μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Επιστρέφουμε ανανεωμένοι μετά από ένα ωραίο καλοκαίρι και είναι σπουδαίο, ότι το δεύτερο μισό της σεζόν ξεκινά σε μια από τις καλύτερες πίστες του πρωταθλήματος, αυτή του Σπα – Φρανκοσάμπ. Η πρόκληση μοναδική, οδηγικά είναι μια σπουδαία πίστα. Έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε, με αφετηρία το δυνατό πρώτο μισό της σεζόν, σε μια πίστα που πρέπει να μας ταιριάζει αρκετά καλά. Οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες θα προσθέσουν ένα επιπλέον άγχος και θα καταστήσουν τον αγώνα πολύ πιο ενδιαφέρον. Ανυπομονώ για το Σαββατοκύριακο.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter