«2,5 χρόνια βίας και αίματος»: Αισχρή πολιτική σπέκουλα με το αίμα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

«2,5 χρόνια βίας και αίματος»: Αισχρή πολιτική σπέκουλα με το αίμα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ίχνος πολιτικής συστολής φαίνεται πως δεν έχουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ τα οποία, εκμεταλλευόμενα τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν ξανά το αγαπημένο τους θέμα, αυτό της τάξης και της ασφάλειας.

Τι κι αν τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου από πληρωμένους δολοφόνους και όχι για οποιουδήποτε είδους τρομοκρατική ενέργεια; Τι κι αν η δολοφονία έγινε σε μία από τις πιο ήσυχες συνοικίες της πρωτεύουσας, σε απόσταση αναπνοής από τον Άρειο Πάγο και τη ΓΑΔΑ; Τίποτα από αυτά δεν πτόησε τους Δένδια και Βορίδη, με τον μεν πρώτο να βλέπει «2,5 χρόνια βία και αίματος», τον δεύτερο να ωρύεται ότι «δεν υπάρχει κράτος».

Αναρωτιέται κανείς αν τα στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι θα έπρεπε μέσα στα ιδιωτικά γραφεία ή τα σπίτια να υπάρχει αστυνομική φρουρά, καθώς και εάν επί των ημερών τους δεν συνέβαιναν εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, με πρωταγωνιστές άτομα του υποκόσμου.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πριν και πάνω απ’ όλα προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ο κυνισμός με τον οποίον τα στελέχη της ΝΔ εκμεταλλεύονται τις προσωπικές και πολιτικές σχέσεις με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σε μία επίδειξη φθηνού λαϊκισμού την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι θρηνούν τον αδικοχαμένο δικηγόρο.

Εξάλλου τη “γραμμή” έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “ανέχεται την ανομία” που “επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας”.

Δείτε τα tweets τους:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter