4 από τα ακριβότερα αντικείμενα του κόσμου στο βωμό της ματαιοδοξίας (Photos)

4 από τα ακριβότερα αντικείμενα του κόσμου στο βωμό της ματαιοδοξίας (Photos)

Η ανθρώπινη ματαιοδοξία δεν σταματά πουθενά, κυρίως όταν συνοδεύεται από την ανάλογη οικονομική επιφάνεια.

Απλά καθημερινά αντικείμενα, όπως μια πιπίλα ή μια ομπρέλα, μετατρέπονται σε «έργα τέχνης» ή μάλλον σε βωμούς κομπασμού και επίδειξης που κάνουν τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες να ωχριούν…

Δείτε 4 εξωφρενικά ακριβά αντικείμενα, που οι τιμές τους φτάνουν στα ύψη, χωρίς ουσιαστικό λόγο, παρά μόνον για επίδειξη:

Η πιο ακριβή πιπίλα του κόσμου με λαβή από λευκόχρυσο και 280 διαμάντια κοστίζει 17.000 δολάρια και μην τυχόν και το βλαστάρι του ιδιοκτήτη την πετάξει από τα νεύρα του!

Το ακριβότερο προφυλακτικό του κόσμου μοιάζει με Lοuis Vuitton, αλλά το έχει εμπνευστεί ο σχεδιαστής Irakli Kiziria, από την Τζόρτζια, κοστίζει 68 δολάρια και κανείς δεν εγγυάται ότι θα… σταθεί στο ύψος του.

Η ηλεκτρική σκούπα που μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες. Κοστίζει 20.000 δολάρια, έχει επάνω της 3.730 κρύσταλλα Swarovski και είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το να θέλει κάποιος να… καθαρίσει μ΄αυτήν. 

Η πιο ακριβή ομπρέλα του κόσμου είναι κατασκευασμένη από δέρμα κροκό και κοστίζει 5.000 δολάρια. Τη φτιάχνει η εταιρεία Billionaire Couture, που ιδρύθηκε από τον γνωστό Ιταλό εκατομμυριούχο Φλάβιο Μπριατόρε, και τη σχεδίασε ο Άντζελο Γκαλάσο. Ούτε της Μαίρη Πόπινς δεν ήταν τόσο πολύτιμη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter