43χρονη δασκάλα κατηγορείται πως έκανε σεξ για μήνες με 15χρονο μαθητή της που είχε υιοθετήσει

43χρονη δασκάλα κατηγορείται πως έκανε σεξ για μήνες με 15χρονο μαθητή της που είχε υιοθετήσει

Μία παντρεμένη δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι είχε επί μήνες σεξουαλικές σχέσεις με 15χρονο μαθητή της, τον οποίο είχε υιοθετήσει.

Η 43χρονη Rayna Culver, η οποία εργάζεται ως δασκάλα στο Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ, κατηγορείται ότι έκανε επανειλημμένα σεξ με τον 15χρονο, το διάστημα που εκείνος παρέμενε στο σπίτι της. Η καθηγήτρια προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον έφηβο όταν τον έδιωξε από το σπίτι του ο συγγενής με τον οποίο διέμενε τον Δεκέμβρη του 2015, αφού είχε ήδη «αναπτυχθεί μεταξύ τους μια φιλία μέσα στην τάξη», όπως η ίδια ισχυρίστηκε.

Στις αρχές του 2016, η 43χρονη έγινε νόμιμος κηδεμόνας του αγοριού. Ο έφηβος ανέφερε αργότερα στους ερευνητές ότι πίστευε ότι η Culver άνοιξε το σπίτι της, περιμένοντας να κάνει τελικά «το σεξ ένα μέρος της σχέσης τους», όπως αναφέρει η δικογραφία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του εφήβου, η ίδια ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία να «αγγίζει ανάρμοστα» τον 15χρονο και να του ζητά να γδυθεί. Αυτές οι ενέργειές της, είπε ο νεαρός, οδήγησαν στην πρώτη τους σεξουαλική επαφή τον Ιούνιο του 2016, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κανονική σχέση.

«Μετά από αυτό το πρώτο περιστατικό, κάναμε συχνά σεξ και ένιωθα ότι εάν της έλεγα να σταματήσουμε θα τρελαινόταν και θα με πέταγε έξω από το σπίτι», σύμφωνα με την καταγγελία του εφήβου.

Τον Απρίλιο, ο 15χρονος έδωσε στις αρχές το κινητό του που περιείχε ανταλλαγές SMS με την Culver, της οποίας ο αριθμός τηλεφώνου αναγραφόταν με την ένδειξη «Μαμά».

Ο πληρεξούσιος της Culver απέρριψε τους ισχυρισμούς εναντίον της πελάτισσας του ως «εντελώς κατασκευασμένους» και περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως «ανήσυχο νεαρό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter