47η Δεξιοτεχνία Αυτοκίνητων ΑΟΘ

47η Δεξιοτεχνία Αυτοκίνητων ΑΟΘ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Helexpo – ΔΕΘ και με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την 47η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ,μετά από πολλά χρόνια , εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 11:00 στον υπαίθριο χώρο μεταξύ των περιπτέρων 8 & 7 εντός του εκθεσιακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί η 47η Δεξιοτεχνία του ΑΟΘ.

Οι εγγραφές άνοιξαν επίσημα σήμερα στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ και θα κλείσουν την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Παράλληλα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Κυριακή 24 Ιουνίου θα μπορούν να το κάνουν στην γραμματεία της δεξιοτεχνίας μέχρι και τις 10:30. Ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί 08:30-10:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούνται όσοι μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ και όσοι δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα θα πληρώσουν με κάρτα τα 20€ και τα υπόλοιπα στην γραμματεία. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή την Κυριακή θα πληρώσουν τα 60€ στην γραμματεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter