5 Αστέρια στο Euro NCAP (Video)

5 Αστέρια στο Euro NCAP (Video)

Το μικρό SUV της Citroen, σημείωσε ήδη 20.000 παραγγελίες και έλαβε Υψηλή Διάκριση κατακτώντας 5 Αστέρια στο Euro NCAP.

Με το ξεχωριστό του αμάξωμα και το δυναμικό του χαρακτήρα, το Νέο C3 Aircross έχει ήδη σημειώσει 20.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη! Οι λάτρεις του νέου SUV, έχουν ερωτευθεί το εσωτερικό του, στο οποίο βρίσκουν όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέλων της Citroen, που έχουν να κάνουν με την ευρυχωρία και την άνεση για τους επιβάτες. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που έχει το μοντέλο αναφορικά με την άνεσή του για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, έρχονται να προστεθούν και τα 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και έχουν να κάνουν με την άνεση και την ασφάλεια των μετακινήσεων, χρησιμοποιώντας ό,τι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο τεχνολογίας. Πρόσφατα, απέκτησε και ένα ακόμα κύριας σημασίας χαρακτηριστικό, που δεν είναι άλλο από την επιβράβευση της ασφάλειας για τους επιβάτες, με την ανώτερη διάκριση των 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP. Το επίτευγμα αυτό, μεταφράζεται και ως απόλυτη ηρεμία για τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους, είτε κινούνται στους δρόμους της πόλης, είτε σε off road διαδρομές, καθώς το C3 Aircross πηγαίνει χάρη στα προηγμένα συστήματα Grip Control και Hill Assist Descent με τα οποία εφοδιάζεται.

Το C3 Aircross, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τα ανώτερα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP. Το νέο μοντέλο κέρδισε την ανώτερη διάκριση των Πέντε Αστέρων με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες κρίνονται τα αυτοκίνητα από τον Οργανισμό, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική επιτυχία του C3 Aircross από την άποψη της παθητικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πεζών, καθώς επίσης και του υψηλού επιπέδου τεχνολογίας με συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η βαθμολογία, τα σημεία της οποίας περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα του Next Gen. SUV της Citroen, σε ότι έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Προστασία Ενηλίκων: 32.6 πόντοι/ 85%

Μπροστινή σύγκρουση: 7.8 πόντοι (μέγιστο: 8)

Μπροστινή πρόσκρουση σε τοίχο: 7.7 πόντοι (μέγιστο: 8)

Πλευρική πρόσκρουση: 8 πόντοι (μέγιστο: 8)

Πρόσκρουση σε στύλο: 7.5 πόντοι (μέγιστο: 8)

Επιβάρυνση αυχένα επιβατών: 1.6 πόντοι (μέγιστο: 3)

Προστασία επιβατών: 40,5 πόντοι/ 82%

Προστασία πεζών: 27.0 πόντοι/ 64%

Συστήματα ασφαλείας: 7,2 πόντοι/ 60%

Δείτε το video με την δοκιμή εδώ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter