5 πρόεδροι των ΗΠΑ στο πλευρό των θυμάτων των τυφώνων

5 πρόεδροι των ΗΠΑ στο πλευρό των θυμάτων των τυφώνων

Οι πέντε τελευταίοι εν ζωή πρόεδροι των ΗΠΑ ανέβηκαν μαζί σε μουσική σκηνή στο Τέξας το βράδυ του Σαββάτου, για τη συναυλία της Lady Gaga που δόθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των θυμάτων των κυκλώνων σε ΗΠΑ και Καραϊβική.

Οι Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και Τζίμι Κάρτερ τραγούδησαν μαζί τον εθνικό ύμνο πριν καθίσουν στην πρώτη σειρά για να ακούσουν τη συναυλία με τίτλο «Από τα βάθη της καρδιάς: η έκκληση μια ενωμένης Αμερικής».

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια από 80.000 δωρητές, ένα ποσό που θα δοθεί στους πληγέντες των πρόσφατων τυφώνων Χάβρεϊ,’Ιρμα και Μαρία.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέστη, αλλά είχε στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο χαρακτήριζε την εκδήλωση εξαιρετική και σπουδαία προσπάθεια. Στην σκηνή εμφανίστηκε και η Lady Gaga κάτι που προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια και ότι πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για τους επιζήσαντες θα ξεκινήσει σύντομα. “Σε αυτές τις περιόδους καταστροφής, βάζουμε στην άκρη όλες τις διαφορές μας και ενωνόμαστε, γιατί χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για να μπορούμε να επιβιώσουμε”, δήλωσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter