ΑΒ Βασιλόπουλος: Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

Για 8η συνεχή χρονιά γεμίζουμε χαμόγελα τις γειτονιές μας με την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 8η συνεχή χρονιά, διοργανώνει «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» συνεχίζοντας μία παράδοση πια για ολόκληρη την ΑΒητική οικογένεια. Την Κυριακή 27 Μαΐου, σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με φίλους, συγγενείς και πελάτες, κάνουν πράξη την αξία της προσφοράς, μέσα από εκατοντάδες δράσεις για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, για μικρούς μας φίλους που χρειάζονται τη φροντίδα μας, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε ΑΒητικο κατάστημα, οργανώνει τη δική του δράση και όλοι μαζί, για μία ακόμα χρονιά, προσφέρουμε λίγο από το χρόνο μας και προσπαθούμε με αφοσίωση για να κάνουμε το καλό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.ab.gr, ενώ για λεπτομέρειες αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή ρωτήστε στο ΑΒητικό κατάστημα της γειτονιάς σας και ενώστε τις δυνάμεις σας μαζί μας.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος ο εθελοντισμός είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από το 2011, με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς και αλληλεγγύης, που υπογράφει κάθε μας πρωτοβουλία, μοιραζόμαστε με ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας την αξία και τη σημασία της συνεισφοράς, μέσα από την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», συγκεντρώνοντας μέχρι το 2017, 38.000 εθελοντές σε περισσότερες από 1.100 δράσεις. Στο ετήσιο ραντεβού μας τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας, με τους φίλους, τους συνεργάτες μας αλλά και τους πελάτες που γίνονται μέρος της προσπάθειας μας, προσφέρουμε το καλύτερο στις γειτονιές μας, μεταφέροντας από την καρδιά μας το μήνυμα της προσφοράς.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από το «ΑΒητάρι της Αγάπης» συνεχίζει με συνέπεια μία διαδρομή προσφοράς που δεν έχει τέλος, ενεργοποιεί, κινητοποιεί και συμμετέχει δυναμικά, σε πράξεις που μεγαλώνουν το καλό και πολλαπλάσιάζουν τα χαμόγελα, σε πράξεις του «μαζί» που έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για τους συνανθρώπους μας, για το περιβάλλον μας, για τις γειτονιές μας.

Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

ΑΒητάρι της Αγάπης. Καθετί καλό ξεκινάει εδώ. Εδώ που χτυπάει η καρδιά μας.

#ΑΒDay

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter