Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Ένα καλό σενάριο για να γράφουν οι ‘Ελληνες δημοσιογράφοι»

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Ένα καλό σενάριο  για να γράφουν οι ‘Ελληνες δημοσιογράφοι»

«Είναι μια αστεία ιστορία για μένα. Ένα καλό σενάριο για τους δημοσιογράφους, για να γράφουν κάτι».

 Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με αφορμή την μεταγραφή του στην Μπρισμπέιν Ρόαρ, μίλησε στα ΜΜΕ της Αυστραλίας για την εμπλοκή του στην υπόθεση στημένων αγώνων του «Κοριόπολις» το 2011 και παρά το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενος, χαρακτήρισε αστεία τα όσα του καταλογίζονται και δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες στους ‘Ελληνες δημοσιογράφους!

Μάλιστα ο πρώην διεθνής αμυντικός του Αρη και του Ολυμπιακού πρόσθεσε στις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση: «Αυτή η ιστορία δεν είναι αληθινή. Δεν διαβάζω τον Τύπο, δεν τον παρακολουθώ πολύ. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι εδώ. Ο κόσμος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την αλήθεια και ποιος είμαι. Έχω παίξει στο Μουντιάλ, στην Ευρώπη, παντού. Δεν θα σταθεί κανένας σε αυτή την ιστορία…».

Να σημειώσουμε ότι ο Παπαδόπουλος είχε βρεθεί τον περασμένο μήνα μια ανάσα από την Σιδνει FC αλλά λίγο πριν τις υπογραφές η μεταγραφή χάλασε επειδή η διοίκηση της αυστραλιανής ομάδας έκανε πίσω λόγω της εμπλοκής του παίκτη στην υπόθεση του «Κοριόπολις».

Όσο για τα περί «καλών σεναρίων για να γράφουν κάτι οι δημοσιογράφοι» να διευκρινίσουμε ότι κατηγορούμενο στη δίκη του «Κοριόπολις» που διεξάγεται αυτές τις μέρες, δεν έστειλαν τον Αβραάμ οι δημοσιογράφοι αλλά το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου, ο οποίος διερεύνησε την υπόθεση και εισηγήθηκε τις ποινικές διώξεις. Κανείς δεν κατηγόρησε τον παίκτη ότι έστηνε ματς. Κατηγορούμενος ο Παπαδόπουλος είναι για παράνομο στοιχηματισμό. Και για το λόγου το αληθές, παραθέτουμε την εισήγηση του κ. Πούλιου για τον Αβραάμ όπου στο πόρισμα του ζήτησε «να κατηγορηθεί ο παίκτης για «α) απάτη, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, εκ της οποίας το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση, πράξη, η οποία φέρεται, ότι τελέσθηκε απ’ αυτόν στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2008 μέχρι την 30/5/2011, και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση, πράξη, η οποία φέρεται, ότι τελέσθηκε απ’ αυτόν στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2008 μέχρι την 30/5/2011» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter