Αδιαφορία από το υπ. Δικαιοσύνης για την υγεία του Ν. Γιατζόγλου καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Αδιαφορία από το υπ. Δικαιοσύνης για την υγεία του Ν. Γιατζόγλου καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Εγκληματική αδιαφορία των υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης καταγγέλλει ο δικηγόρος του Νίκου Γιατζόγλου, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Όπως αναφέρει, ο κ. Ραγκούσης πήγε το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να συναντηθεί με γενικό γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής, Ευτύχη Φυτράκη, για το ζήτημα του απεργού πείνας και δίψας Ν. Γιατζόγλου.

«Ενημέρωσα τον γραμματέα για το επείγον του αιτήματος και ότι η απασχόλησή του θα ήταν όσο το δυνατόν συντομότερη, έστω και δύο λεπτών. Αφού ανέμενα στην είσοδο για ένα τέταρτο η Γραμματεία του με ενημέρωσε ότι το πρόγραμμά του είναι εξαιρετικά πιεστικό για σήμερα και έτσι δεν θα μπορέσει να με δεχτεί ούτε για δύο λεπτά. Επανέφερα το αίτημα λόγω του άμεσου κινδύνου της υγείας του Ν. Γιατζόγλου και εκ νέου απορρίφθηκε από τον κ. Γραμματέα».

«Η ολιγωρία σύγκλησης της ΚΕΜ από τον κ. Γραμματέα δημιουργεί συνθήκες έκθεσης κινδύνου ζωής ενός νέου ανθρώπου σε καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας», καταγγέλλει ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «επικίνδυνη και καταχρηστική». Ζητά δε εκ νέου άμεση σύγκληση της ΚΕΜ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter