Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Ευαγγελάτος. Ο τηλε-πλασιέ και ο κονφερασιέ της Novartis, στο Documento που κυκλοφορεί

Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Ευαγγελάτος. Ο τηλε-πλασιέ και ο κονφερασιέ της Novartis, στο Documento που κυκλοφορεί

Novartis gate: Περισσότερα από 65 εκατ. ευρώ κέρδισαν μέσα σε μια νύχτα η Novartis και άλλες φαρμακευτικές βιομηχανίες με απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας.

Ποιος πολιτικούς αγαπούσε η Novartis. Αποκαλυπτικό βίντεο από ιδιωτικό πάνελ της Novartis με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο και ομιλητές υποψήφιους βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δράση πριν τις εκλογές του 2012.

-ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ: Εισαγγελική έρευνα για τα κουπόνια του Πρώτου Θέματος και τον κρυφό λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη στο Λονδίνο μετά τις αποκαλύψεις του Documento.

-Γιάννος Παπαντωνίου: Ανοίγουν λογαριασμοί και στόματα για τους εξοπλισμούς. Προανακριτική με έξι δικογραφίες στη Βουλή. Θα ερευνηθεί συσχετισμός με λίστα Λαγκάρντ.

-Ανδρέας Βγενόπουλος: Μπουγιουρντί 185 εκατ. ευρώ στους κληρονόμους Βγενόπουλου για φοροδιαφυγή

-Αξιολόγηση: Οι εμμονές του ΔΝΤ μπλοκάρουν τη διαπραγμάτευση. Τα εργασιακά το μεγαλύτερο «αγκάθι» της αξιολόγησης.

Σκα Κέλερ: «Ο Τσίπρας πάλεψε σκληρά για την Ελλάδα, τα πρόγραμμα απέτυχαν». Συνέντευξη με την ευρωβουλευτή και συμπρόεδρο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

-Γιώργος Χωραφάς: «Η Ευρώπη για μένα δεν υπήρξε ποτέ δημοκρατική». Συνέντευξη με τον διεθνούς φήμης ελληνογάλλο ηθοποιό.

Νέα Δημοκρατία: Οι γαλάζιοι λοχαγοί πήραν τ΄ όπλα τους. Κεντροδεξιό αντάρτικο με νέο κόμμα από Τσιτουρίδη, Τσιαρτσιώνη και δεκάδες στελέχη

Ολλανδία: Η ακροδεξιά
έβαλε την ατζέντα στις κρίσιμες εκλογές.
Ο «μουσουλμανικός κίνδυνος» και το
σφράγισμα των συνόρων εξοβέλισαν από τον προεκλογικό διάλογο σοβαρά ζητήματα
όπως οι συντάξεις, η Υγεία και η ασφάλεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter