Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Ευαγγελάτος: Ο τηλε-πλασιέ και ο κονφερασιέ της Novartis, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC και το Docville

Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Ευαγγελάτος: Ο τηλε-πλασιέ και ο κονφερασιέ της Novartis, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC και το Docville

Novartis gate: Περισσότερα από 65 εκατ. ευρώ κέρδισαν μέσα σε μια νύχτα η Novartis και άλλες φαρμακευτικές βιομηχανίες με απόφαση του Άδωνη Γεωργιάδη λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας.

Ποιους πολιτικούς αγαπούσε η Novartis. Αποκαλυπτικό βίντεο από ιδιωτικό πάνελ της Novartis με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο και ομιλητές υποψήφιους βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δράση πριν τις εκλογές του 2012.

-ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ: Εισαγγελική έρευνα για τα κουπόνια του Πρώτου Θέματος και τον κρυφό λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη στο Λονδίνο μετά τις αποκαλύψεις του Documento.

Γιάννος Παπαντωνίου: Ανοίγουν λογαριασμοί και στόματα για τους εξοπλισμούς. Προανακριτική με έξι δικογραφίες στη Βουλή. Θα ερευνηθεί συσχετισμός με λίστα Λαγκάρντ.

-Ανδρέας Βγενόπουλος: Μπουγιουρντί 185 εκατ. ευρώ στους κληρονόμους Βγενόπουλου για φοροδιαφυγή

-Αξιολόγηση: Οι εμμονές του ΔΝΤ μπλοκάρουν τη διαπραγμάτευση. Τα εργασιακά το μεγαλύτερο «αγκάθι» της αξιολόγησης.

-Σκα Κέλερ: «Ο Τσίπρας πάλεψε σκληρά για την Ελλάδα, τα πρόγραμμα απέτυχαν». Συνέντευξη με την ευρωβουλευτή και συμπρόεδρο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

-Γιώργος Χωραφάς: «Η Ευρώπη για μένα δεν υπήρξε ποτέ δημοκρατική». Συνέντευξη με τον διεθνούς φήμης ελληνογάλλο ηθοποιό.

Νέα Δημοκρατία: Οι γαλάζιοι λοχαγοί πήραν τ΄ όπλα τους. Κεντροδεξιό αντάρτικο με νέο κόμμα από Τσιτουρίδη, Τσιαρτσιώνη και δεκάδες στελέχη

Ολλανδία: Η ακροδεξιά έβαλε την ατζέντα
στις κρίσιμες εκλογές. Ο «μουσουλμανικός κίνδυνος» και το σφράγισμα των συνόρων
εξοβέλισαν από τον προεκλογικό διάλογο σοβαρά ζητήματα όπως οι συντάξεις, η
Υγεία και η ασφάλεια.

Η βιομηχανία της παραπλάνησης: Hoaxes, Fake News, Propaganda στο HOTDOC

Ένα τεύχος αφιερωμένο στην τέχνη της παραπλάνησης και της παραπληροφόρησης.

Από τις κατασκευασμένες ειδήσεις για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων μέχρι την εξάπλωση των Fake News στο διαδίκτυο. Από την «γέννηση» και την όλο και αυξανόμενη «επιδημία» της «μετά-αλήθειας» στην πολιτική, την κοινωνία και την επικοινωνία μέχρι τις θεωρίας συνωμοσίας και τις φάρσες που έμειναν στην ιστορία.

Θεϊκή «Βεντέτα». Μπέτι Ντέιβις VS Τζόαν Κρόφορντ, στο Docville

– Θεϊκή «Βεντέτα»

Η νέα σειρά του Fox «Feud: Bette vs Joan», μια «δολοφονική» ματιά στα παρασκήνια της ταινίας «Τι απέγινε η Μπέι Τζέιν;» με την κόντρα της Μπέτι Ντέιβις και της Τζόαν Κρόφορντ, δικαίως κερδίζει κυρίαρχη θέση στην πρώτη σελίδα του Docville.

-Οι γυναίκες θέλουν άντρα γορίλα

Ο ΤΑΖ κρίνει, επικρίνει, αποδομεί αλλά και αποθεώνει όλες τις σταρ που πέρασαν από την τριχωτή χούφτα του Κινγκ Κονγκ: από τη Φέι Ρέι τη δεκαετία του ’30 και την Τζέσικα Λανγκ στα 70s μέχρι τη Ναόμι Γουότς και την Μπρι Λάρσον στα 00s.

Από τη Γερμανία με αγάπη

Ο Φατίχ Ακίν μιλά για την καινούργια του ταινία «Βερολίνο, γεια», αλλά και για το πόσο θεωρεί γενναία και αξιοθαύμαστη τη στάση των Ελλήνων στην κρίση.

Μπέτυ Αρβανίτη – Μαρία Κεχαγιόγλου – Νεφέλη Κουρή

Τρεις ηθοποιοί, εκπρόσωποι διαφορετικών γενιών, αναφέρονται στο θεατρικό έργο «Οι τρεις ψηλές γυναίκες» του Έντουαρντ Άλμπι και συζητούν για το θέατρο, τη ζωή και το θάνατο.

Μια δραματουργία υγρών στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Ο Βασίλης Νούλας, μέλος της ομάδας θεατρικής και εικαστικής περφόρμανς και σκηνοθέτης της παράστασης «Τα χρόνια της αθωότητας», μας προσκαλεί σε ένα σαλόνι λογοτεχνικής ανάγνωσης, εμποτισμένο από τα σωματικά υγρά της αυτοϊκανοποίησης.

Μεταφυσικά και παραφυσικά φαινόμενα στο Μεσοπόλεμο

Όταν ο Άγγελος Τανάγρας και η ομάδα του επιχειρούσαν να τεκμηριώσουν επιστημονικά τις εμφανίσεις εκτοπλασμάτων και άλλων σκοτεινών πλασμάτων στο μέσο της νύχτας.

87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου

Το Documento βρέθηκε στη Γενεύη και σας ενημερώνει για
όλα τα νέα μοντέλα που αναμένονται σύντομα και στην ελληνική αγορά, αλλά και
για τις φουτουριστικές κατασκευές των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter