Αεροσυνοδοί θα μπορούν να εξουδετερώνουν τους επικίνδυνους επιβάτες (Video)

Αεροσυνοδοί θα μπορούν να εξουδετερώνουν τους επικίνδυνους επιβάτες (Video)

Τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τους βίαιους επιβάτες έχουν πλέον οι αεροσυνοδοί των κορεάτικων αερογραμμών της Korean Air.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει την εκπαίδευσή τους και θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιούν συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης για την αντιμετώπιση επικίνδυνων επιβατών.

Ο Chi Chang-Hoon, πρόεδρος της, Korean Air, είπε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο κέντρο εκπαίδευσης την εταιρίας στο Gangseo-gu της Σεούλ ότι η αεροπορική εταιρία θα βελτιώσει τη διαδικασία εκπαίδευσης του πληρώματος και θα επικεντρωθεί σε ασκήσεις και σενάρια της πραγματικής ζωής.

«Τη στιγμή που οι αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών εν ώρα πτήσης, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, οι εταιρείες στην Ασία δεν έχουν επιβάλει αυστηρούς κανόνες λόγω της ασιατικής κουλτούρας», είπε ο πρόεδρος.

Η ανακοίνωση της Korean Air έγινε στον απόηχο της κριτικής που δέχθηκε από τον Αμερικανό τραγουδιστή Richard Marx για την αντιμετώπιση ενός βίαιου επιβάτη σε πτήση από το Βιετνάμ στη Νότια Κορέα στις 20 Δεκεμβρίου.

Από το παρακάτω βίντεο θα πάρετε μια γεύση από την εκπαίδευση τους:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter