Αγγλικά ΜΜΕ: «Τα τυπικά απομένουν για την αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη»

Αγγλικά ΜΜΕ: «Τα τυπικά απομένουν για την αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία σχετικά με την επικείμενη αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σήμερα, μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν με σιγουριά ότι «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί και αυτό που απομένει, είναι να πάρει το «πράσινο φως» από την Football League της Αγγλίας. Να διεξαχθεί, δηλαδή, ο απαραίτητος έλεγχος στον Έλληνα επιχειρηματία, ώστε να αποδειχθεί αν είναι «εντάξει», για να αποκτήσει την ομάδα».

Στο ΒΒC, σε ρεπορτάζ για την αγοραπωλησία της ιστορικής ομάδας, που μόλις την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ (την δική μας Β’ εθνική), ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής δήλωσε ότι «στο πλαίσιο των κανονισμών μας, η Λίγκα επεξεργάζεται αυτή την περίοδο την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Νότιγχαμ και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

«Ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει κατηγορίες για στημένους αγώνες στην Ελλάδα, ο ίδιος τις αρνείται και περιμένει να μάθει αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας ναυτικός μεγιστάνας αναμένεται να πάρει την έγκριση της Football League, αφού δεν έχει καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Εξάλλου, η Mirror σε δικό της δημοσίευμα, αναφέρει ότι «ο Ευάγγελος Μαρινάκης αποφάσισε τελικά την ολοκλήρωση της απόκτησης της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την εξαγορά του 99% των μετοχών της. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συμφώνησε να εξαγοράσει το ποσοστό του κάθε άλλο παρά δημοφιλούς Φαουάζ Αλ Χασάουι. Ο αμφιλεγόμενος Έλληνας μεγιστάνας προχωράει στην ολοκλήρωση του deal, έπειτα από την αποφυγή του υποβιβασμού της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από τη Football League, δεδομένου ότι ο Μαρινάκης έχει κατηγορηθεί για στημένους αγώνες, στην Ελλάδα. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν προκαθορισμένα παιχνίδια, δωροδοκία και εκφοβισμό διαιτητών. Ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε ως επικεφαλής μίας οργάνωσης που αποκαλείτο «Το Σύστημα».

Καμία κατηγορία δεν έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη για τον μεγιστάνα που έχει μία ναυτιλιακή εταιρεία, παγκόσμιας εμβέλειας, στο Κένσινγκτον. Τώρα, ο Αλ Χασάουι λέει ότι η εξαγορά του 99% βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής της, ενόψει της συνάντησης του Μαρινάκη με τη Λίγκα, αυτήν την εβδομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter