Άγιος Δημήτριος: Εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά – Έλεγε στον «ενδιαφερόμενο» να περιμένει πρώτα να κοιμηθούν!

Άγιος Δημήτριος: Εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά – Έλεγε στον «ενδιαφερόμενο» να περιμένει πρώτα να κοιμηθούν!

Μία ασύλληπτη ιστορία στον Άγιο Δημήτριο βγήκε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία, στην οποία αναφέρεται ότι πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνά καν τα 10 έτη.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας που χρησιμοποιούσε υπηρεσίες chat για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων, καταγγέλλει πως ο εν λόγω πατέρας του πρότεινε να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις τόσο με τον ίδιο όσο και με τα ανήλικα παιδιά του

Ο καταγγέλλων σοκαρισμένος από τα συγκεκριμένη πρόταση δέχθηκε να πάει στο ραντεβού για να ελέγξει αν ήταν αληθής η πρόταση.

Όταν όμως πήγε στην προγραμματισμένη συνάντηση, συνειδητοποίησε πως όντως ο πατέρας εξέδιδε τα μικρά παιδιά του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο πατέρας ούτε λίγο ούτε πολύ «προσέφερε» τα παιδιά του στον καταγγέλλοντα, λέγοντας του ότι θα μπορούσε να περιμένει να κοιμηθούν πρώτα…

Ο καταγγέλλων τότε έφυγε και πήγε στην Αστυνομία.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του πατέρα φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε παιδικό πορνό. Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter