Αγριεμένος ο ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό Κυπέλλου

Αγριεμένος ο ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό Κυπέλλου

Διέλυσε την Κέρκυρα και μπήκε πρώτος στη στροφή για τα πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 5-1 την Κέρκυρα στο τελευταίο φετινό ματς για την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, έδειξε τα… δόντια του ενόψει τελικού Κυπέλλου και μπαίνει στα πλέι οφ με δύο βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, απείλησε με διπλή ευκαιρία του Κάνιας στο 10′. Τη σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες πήραν ο Ουάρντα με τον Ενρίκε, με τον Κουτζαβασίλη να είναι εντυπωσιακός και στο 21′ απέναντι στον Αιγύπτιο. Στο 30′, οι παίκτες του Ίβιτς μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή τους με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι του Κάτσε, ωστόσο η Κέρκυρα, παρότι ήταν ακίνδυνη, κατάφερε να απαντήσει ένα λεπτό αργότερα με τον Παμλίδη. Ο Κουλούρης στο 33′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπίσεσβαρ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με ευκαιρία, καθώς ο Κουτζαβασίλης έδιωξε το κοντινό σουτ του Δεληγιαννίδη και στο 62′ ο Ουάρντα βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε, πλασάροντας μετά από όμορφη κάθετη του Κουλούρη. Το ματς είχε πάρει το δρόμο μου, ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κρατούσε το καλύτερο για το τέλος: Στο 83′ «τσίμπησε» τη μπάλα με το τακουνάκι από τον Ιωάννου και με υπέροχο πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το τελικό 5-1.

ΠΑΟΚ: Μπκρκιτς, (46′ Σαμπάνης) Κίτσιου, Πουγγούρας, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κάνιας, Κάτσε, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ (59′ Πρίγιοβιτς), Ενρίκε (69′ Χαρίσης), Κουλούρης

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Επιστάιν, Παμλίδης, Ζορμπάς, Σιόντης, Κοντός (87′ Τρεπεκλής), Γεωργακόπουλος (76′ Γκαμαγκάς), Ονίλο (63′ Τζανουλίνος)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter