Άγριος καυγάς με… πατάτες για Ρωμανιά – Αυλωνίτου (video)

Άγριος καυγάς με… πατάτες για Ρωμανιά – Αυλωνίτου  (video)

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Σκάι.

Η συζήτηση γύρω από διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, ξέφυγε από τα όρια όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, διέκοψε τον Γ. Ρωμανιά με αποτέλεσμα ο ίδιος να γίνει έξαλλος.

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε σε άκρως υψηλούς τόνους ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Την ώρα που μιλούσε ο εργατολόγος, απαντούσε φυσικά ταυτόχρονα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον ψεύτη και υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις, κάτι που ο Γιώργος Ρωμανιάς χαρακτήρισε «κουραφέξαλα»!

Μάλιστα, στην συνέχεια την αποκάλεσε «άρχοντα της πατάτας»!

Δείτε το αποκορύφωμα του καυγά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter