Αισιόδοξος για το κλείσιμο της Β’ αξιολόγησης ο Νίκος Παππάς

Αισιόδοξος για το κλείσιμο της Β’ αξιολόγησης ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα οδικά έργα που ολοκληρώνονται στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και στον σιδηρόδρομο

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «σε λίγους μήνες θα παραδοθεί στο σύνολό του το οδικό έργο της Πατρών – Κορίνθου, το οποίο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και δεκαετίες». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε σε αυτό το σημείο, «ο συνδυασμός με την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και τη δημοπράτηση και δρομολόγηση της Πατρών – Πύργου, νομίζω ότι θέτει τις βάσεις για να μπορούμε να πούμε ότι οι βασικές απαιτούμενες υποδομές, το ελάχιστο των υποδομών, βρίσκεται στη θέση του».

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι «ήταν ντροπή για την Πάτρα, την πύλη της χώρας προς τη Δύση, να μην υπάρχει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο». Βεβαίως, συνέχισε ο Νίκος Παππάς, «υπάρχει ένα εξαιρετικό και πολύ σημαντικό έργο που είναι η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, που όμως δυστυχώς ένωνε δύο μονοπάτια».

Σχετικά με τα έργα για το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο και τη διέλευση του τρένου μέσα από την Πάτρα, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «γνωρίζουμε και τρέχουμε, ώστε κατά το δυνατό συντομότερο να ολοκληρωθεί και ο σιδηρόδρομος, εγκαταλείποντας κατά τη γνώμη τη δική μας σχέδια τα οποία μπορεί να είναι μεγαλόστομα, αλλά μεταθέτουν τον ορίζοντα της λύσης στο πολύ μακρινό μέλλον».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Πριν από την εκδήλωση, ο κ. Παππάς συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας, οι οποίοι του έθεσαν αιτήματα που αφορούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter