Αιχμές Σπίρτζη για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από δικαστικές αποφάσεις

Αιχμές Σπίρτζη για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από δικαστικές αποφάσεις

Κριτική με αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες από τον Χρήστο Σπίρτζη, για τους δικαστικούς.   

«Δεν ξέρω αν (σ.σ οι δικαστές) το κάνουν γιατί έχουν πολιτική, ή άλλη, σκοπιμότητα, δεν κάνω δίκη προθέσεων. Υπάρχουν αποφάσεις που δεν συνιστούν μία δικαστική κρίση διαφόρων υποθέσεων, αλλά ότι ξαφνικά από το πουθενά βγαίνουν αποφάσεις, που ανατρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία, είναι γεγονός» δήλωσε στον ραδιοσταθμό RealFM, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχουν δικαστές που ασκούν πολιτική, υπερβαίνοντας τον θεσμικό τους ρόλο.

Ο κ. Σπίρτζης πρόσθεσε: «Δεν ισχύει το ίδιο -να δώσουμε χίλια νομικά δίκια για τη νομική επιστήμη, έχει τους δικούς της κανόνες προφανώς- για τους συμβασιούχους; Θέλετε να δούμε τη χρονική στιγμή που βγήκε η απόφαση, θέλετε να δούμε γιατί τόσα χρόνια, που υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δεν βγήκε απόφαση;».

Απαντώντας στο ερώτημα αν αποδίδει σκοπιμότητες στη δικαστική απόφαση για τους συμβασιούχους, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Δεν μπαίνεις στον πειρασμό να οδηγηθείς σε τέτοια συμπεράσματα; Εγώ δεν κάνω οριζόντιες κριτικές ποτέ για κανένα, ότι όλη η δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Αλλά, μη μου πείτε ότι δεν μπαίνετε στον πειρασμό για κάποιες δικαστικές αποφάσεις να σκεφτείτε αν αυτοί οι δικαστές λειτουργούν σαν δικαστές ή έχουν άλλες σκοπιμότητες στο πίσω μέρος του μυαλού τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter