Ακροδεξιές λογικές στη νεολαία της ΝΔ

Ακροδεξιές λογικές στη νεολαία της ΝΔ

Θέλει η … ακροδεξιά της λογική να κρυφτεί , αλλά η ..οργή δεν την αφήνει! Το ρατσιστικό και σεξιστικό σχόλιο του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμ. Κούλα, τον οδήγησε τελικά σε αποπομπή από την Οργάνωση Νέων της ΝΔ . Αποκαλύπτει όμως , μια που μιλάμε και για νέους ανθρώπους, τη φασιστική νοοτροπία πάνω στην οποία στηρίζεται μέρος του ενεργού δυναμικού του κόμματος.

Ο κ. Κούλας, που ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε την κ. Αναγνωστοπούλου ‘τσατσά’ επειδή ενοχλήθηκε από την απάντηση της στα υποτιμητικά σχόλια του Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην οποία υπέγραφε ως « πουτάνα του Νότου» οδηγήθηκε τελικά σε παραίτηση από τη θέση του στην ΟΝΝΕΔ, ενώ ο πρόεδρος της Νεολαίας της ΝΔ, Κ. Δέρβος, με τοποθέτησή του αποποιήθηκε το στέλεχός του , αναγνωρίζοντας το ‘σεξιστικό και ρατσιστικό’ περιεχόμενο των απόψεών του.

 Αργότερα, ωστόσο επιχείρησε να τον …περισώσει. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (real) υποστήριξε επιπλέον ότι ο κ. Κούλας του είπε πως ενήργησε “εν θερμώ” σχολιάζοντας την κα Αναγνωστοπούλου . Πως λέμε , ότι το δικαστήριο έκρινε ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής; Ένα τέτοιο πράμα…

Για την ιστορία, ο κ. Κούλας σε ανάρτησή του στο twitter, έγραψε: «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου» .

Προφανώς υπό τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του , αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

Το γάντι σήκωσε άμεσα η πρώην υπουργός που με ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για “ακραία σεξιστικό σχόλιο, καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης” και απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον της , ενώ κάλεσε την ΝΔ να τοποθετηθεί. 

Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι ” ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…” έγραψε η κ. Αναγνωστοπούλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter