Αλαφούζος: «Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος”

Αλαφούζος: «Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος”

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από πολύ καιρό, έσπασε την σιωπή του κι έκανε την επανεμφάνιση του, έστω και μέσα από τα social media.

Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» μέσω του Twitter αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν αμέσως οι ερμηνείες και οι δεύτερες σκέψεις ότι πιθανότατα να μην εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό…

Ο Γ. Αλαφούζος έκανε αρχικά retweet δύο «τιτιβίσματα» του Έλληνα καθηγητή της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, Αλέξανδρου Κιτροέφ και στη συνέχεια απάντησε στο δεύτερο.

Εγραψε ο Κιτροέφ: “Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα play offs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας”. Λίγο μετά, ο Κιτροέφ έγραψε: “Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό”.

Ο Αλαφούζος πήρε την ευκαιρία και ανάρτησε στο λογαριασμό του τα δύο κείμενα του καθηγητή και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το δεύτερο: “Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter