Aλαλούμ με την λίστα των μπαταχτσήδων

Aλαλούμ με την λίστα των μπαταχτσήδων

Aπίστευτο αλαλούμ με την λίστα της ΑΑΔΕ για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου για ποσά άνω των 150 χιλιάδων ευρώ!

Πριν από περίπου μία ώρα δημοσιεύτηκε λίστα με τα ονόματα 6.225 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που όμως, είναι η ίδια με αυτή που δημοσιεύτηκε πριν από ένα χρόνο! Ο λόγος της επικαιροποίησης της λίστας που έγινε στις 9, Αυγούστου 2017 είναι ότι βγήκε το όνομα ενός οφειλέτη του Δημοσίου, διότι, όπως τόνισαν στο documentonews πηγές από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ο άνθρωπος ρύθμισε τα χρέη του στην Εφορία.

Eπίσης, η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι σε εγκύκλιο του 2011 αναφέρεται ρητώς ότι ο οφειλέτης έχει το δικαίωμα εφόσον το ζητήσει να βγει το όνομά του από την λίστα εφόσον πρώτα έχει τακτοποιήσει ή ρυθμίσει τις οφειλές του κι αυτό μπορούν να το πιστοποιήσουν οι αρμόδιες φορολογικές αρχές.

Σημειωτέον, ότι στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας, η ΑΑΔΕ είναι υποχρεωμένη να αναρτά τις λίστες με τους μεγαλο/οφειλέτες του Δημοσίου, είτε πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, είτε για επιχειρήσεις.

Ιδού η «επικαιροποιημένη» λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες: http://www.publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter