Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αλάτι και ζεστά ρούχα στους άστεγους της Θεσσαλονίκης

Αλάτι και ζεστά ρούχα στους άστεγους της Θεσσαλονίκης διένειμε και θα συνεχίσει να διανέμει όλο το επόμενο διάστημα του παγετού ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Συντονιστής του Τομέα Χάρης Αηδονόπουλος και υπάλληλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν 600 κιλά αλάτι και 50 κιλά ειδών χειμερινού ιματισμού και τα μοιράζουν στα σημεία συγκέντρωσης των αστέγων στην πόλη, ώστε να συνδράμουν το έργο αρωγής και αλληλεγγύης των φορέων, της Εκκλησίας και των προνοιακών ιδρυμάτων.

Ήδη ρίχτηκε αλάτι σε όλες τις δομές που χρησιμοποιούν οι άστεγοι της πόλης για σίτιση και παροχή βοήθειας, αλλά και σε σημεία παραμονής τους ειδικά τη νύχτα. Επίσης, μοιράστηκαν ζεστά ρούχα σε άστεγους, ενώ υπάλληλοι της Περιφέρειας καθημερινά διέρχονται από σημεία συγκέντρωσης αστέγων, ώστε να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες ολικού παγετού, που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για να δώσουν οδηγίες αυτοπροστασίας ή να μεταφέρουν συμπολίτες μας σε θερμαινόμενους χώρους και σε νοσηλευτικά ιδρύματα, όποτε απαιτείται.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.