Αλέγκρι: «Μας δυσκόλεψε ο Ολυμπιακός»

Αλέγκρι: «Μας δυσκόλεψε ο Ολυμπιακός»

Με εξαιρετικά λόγια μίλησε ο Μάσιμο Αλέγκρι για τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Γιουβέντους, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, όπου η ομάδα του νίκησε με 2-0, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είχαμε πολλές δυσκολίες, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, έκλεινε όλους τους χώρους και ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και την πίεση και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή, όπως είναι ο Ιγκουαΐν».

Από τη δική του μεριά ο Τζίτζι Μπουφόν δήλωσε: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν όχι στον προπονητή, την ομάδα ή τους παίκτες, αλλά στον Ιγκουαίν. Το αξίζει. Έπρεπε να απαντήσει μέσα στο γήπεδο και το έκανε. Χαίρομαι που ξέσπασε, γιατί τον χρειαζόμαστε κι εκείνος χρειαζόταν μια τέτοια εμφάνιση. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά πήραμε τη νίκη κι αυτό μετράει. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα προς τον στόχο μας, γι? αυτό είναι σημαντική αυτή η νίκη επί του Ολυμπιακού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter