Αλέν Ντελόν: Στη σκιά ενός μύθου

Αλέν Ντελόν: Στη σκιά ενός μύθου

Ο Αλέν Ντελόν υπήρξε στα νιάτα του μεγάλος καρδιοκατακτητής και η ζωή του κατακλυζόταν από όμορφες γυναίκες. Σήμερα ο κινηματογραφικός μύθος είναι ένας μοναχικός άνθρωπος και συχνά τον παρομοιάζουν σαν έναν «μοναχικό λύκο». Ο 81χρονος, πλέον, σούπερ σταρ αποφεύγει τον Τύπο, δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις, ζει μοναχικά και έχει αποσυρθεί στην επαρχία. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, από δύο διαφορετικές σχέσεις του, αλλά με τους δύο, από τους τρεις γιους του, βρίσκεται σε διαμάχη.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με τον 52χρονο σήμερα γιο τους Άντονι Ντελόν, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Ναταλί Ντελόν. Ο Άντονι ήταν κι αυτός καρδιοκατακτητής όπως και ο Αλέν, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει μία μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο καθώς πάντα υπήρχε η σύγκριση με τον διάσημο πατέρα του. Έτσι, στην πραγματικότητα ποτέ του δεν μπόρεσε να αναπτύξει το χάρισμα που είχε.

Ωστόσο ο Άντονι Ντελόν έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργούσε με τον ορμητικό του χαρακτήρα. Το 1983 και σε ηλικία 18 χρόνων έμεινε για αρκετό διάστημα στο αναμορφωτήριο καθώς είχε κλέψει μία ΒΜW, ενώ έκανε και ένα μήνα στη φυλακή καθώς πυροβόλησε έξω από το σχολείο της Σταφανί του Μονακό, όταν οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση, ενώ υπήρξε και μία περίοδος που ακολούθησε τον δρόμο της ακροδεξιάς. Σήμερα ζει ήσυχα και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον πατέρα του.

Αλλά τα δύσκολα για τον Αλέν Ντελόν έρχονται από τον μικρότερό του γιο, τον 22χρονο Αλέν Φαμπιάν, που έχει αποκτήσει από τη σχέση του με το πρώην μοντέλο Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, με την οποία χώρισε το 2002. Ο Αλέν Φαμπιάν μοιάζει πολύ περισσότερο από ό,τι ο Άντονι, εμφανισιακά, στον Αλέν Ντελόν κι αυτό του δημιουργεί μεγαλύτερη δυσκολία να βγει από τη σκιά του διάσημου πατέρα του. Ο χωρισμός των γονιών του δεν ήταν καθόλου εύκολος κι αυτός βρέθηκε ανάμεσα σ’ αυτή τη διαμάχη. Περιέγραψε την οικογένεια του ως μία «κόλαση» και ήταν αυτός που κατηγόρησε τον πατέρα του για βίαια ξεσπάσματα.

Πριν από λίγο καιρό ο Αλέν – Φαμπιάν μίλησε για την κακή σχέση που έχει με τον πατέρα του λέγοντας ότι «αυτός είναι πλέον 80 χρόνων, δεν έχει χρόνο για να κάτσει να σκεφτεί. Θα ήθελα να του πω ότι τον αγαπώ και ελπίζω να μου πει κι αυτός ότι μ’ αγαπάει και ότι είναι περήφανος για μένα. Αλλά δεν πρόκειται να μου το πει και δεν θα του το πω κι εγώ. Έχω σταματήσει να ελπίζω ότι θα έχω κάποια σχέση με τον πατέρα μου». Αλλά ο Αλέν Ντελόν ανησυχεί για τον μικρό του γιο και δήλωσε: «Ξέρω ότι έχω αποτύχει ως πατέρας».

Ο Αλέν Φαμπιάν έχει ποινικό μητρώο όπως και ο μεγάλος του αδελφός και έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον τραυματισμό μιας κοπέλας. Τότε φάνηκε ότι η σχέση του με τον πατέρα του οδεύει προς αποκατάσταση. Δοκίμασε και πάλι την τύχη του ως ηθοποιός, ενώ είχε μεγάλη επιτυχία και στο χώρο του μόντελινγκ κάνοντας δουλειές για τους οίκους Dior και Gucci.

Κι εκεί που ο Αλέν Ντελόν είπε ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξεκουραστεί από τα προβλήματα που του έχουν προκαλέσει οι γιοί του, η ταλαιπωρία του συνεχίζεται. Ο Αλέν Φαμπιάν άρχισε και πάλι να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κι όχι για την καλλιτεχνική του πορεία ως ηθοποιός και μοντέλο. Πρόσφατα συνελήφθη να οδηγεί το σκούτερ του μεθυσμένος και ήταν ο πατέρας του πήγε για να τον βγάλει από το κρατητήριο, ευχαριστώντας τους αστυνομικούς για την καλή μεταχείριση που είχε ο ατίθασος απόγονός του.

Ο Αλέν Φαμπιάν έχει όμως προβλήματα και με τα χρήματα λόγω της εξάρτησής του από τις ουσίες. Μάλιστα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι τα χρήματα που έχει βγάλει από την εργασία του ως μοντέλο τα έχει ξοδέψει όλα με αποτέλεσμα να μην έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιό του.

Για την κατάσταση του ετεροθαλούς αδελφού του έκανε σχόλιο και ο Άντονι, που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις λέγοντας ότι: «νομίζω ότι ψάχνει να βρει τον εαυτό του».

Η μόνη παρηγοριά του Αλέν Ντελόν είναι η 26χρονη κόρη του Ανούσκα, που είναι η μεγαλύτερη αδελφή του Αλέν Φαμπιάν. Σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως ηθοποιός και δεν θέλει να απογοητεύσει τον πατέρα της. Μάλιστα πρόσφατα σχολιάζοντας τα προβλήματα που έχει ο πατέρας της με τους δυο του γιους, η Ανούσκα έγραψε στο Instagram: «Φυσικά και είναι υπεύθυνος για την οικογένειά του, αλλά τελικά υπεύθυνος είναι μόνο για ένα, για τον εαυτό του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter