Αλεξανδρούπολη: Απολογείται στην ανακρίτρια ο 32χρονος που κατηγορείται ως τζιχαντιστής

Αλεξανδρούπολη: Απολογείται στην ανακρίτρια ο 32χρονος που κατηγορείται ως τζιχαντιστής

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης ο 32χρονος που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και κατηγορείται ότι είναι τζιχαντιστής μέλος του Ισλαμικού κράτους. 

Από την ημέρα της σύλληψής του οι αρχές έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου, και ηλεκτρονικού υπολογιστή του 32χρονου. 

Οι συσκευές περιέχουν ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες με τον ίδιο, πιθανότατα στη Ράκα της Συρίας λένε αστυνομικές πηγές, από την πλευρά της όμως η συνήγορος του 32χρονου, Τριανταφυλλιά Τσιουλπά διαψεύδει. Η δικηγόρος του σε δηλώσεις της επιμένει ότι ο 32χρονος δεν ήταν μέλος της ISIS αλλά ήταν αντάρτης στον εμφύλιο που ξέσπασε στη χώρα για την ανατροπή του προέδρου Άσαντ.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές λένε ότι στο κινητό του τηλέφωνο έχουν βρεθεί φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να κρατά καλάσνικοφ ενώ εικάζεται ότι είναι ο ίδιος σε άλλες φρικτές εικόνες όπου εμφανίζεται ένας άνδρας να κρατά τα κεφάλια αιχμαλώτων. Σε άλλες φωτογραφίες που επίσης υπήρχαν στο κινητό του εμφανίζεται σε όχημα μαζί με τζιχαντιστές του ISIS να πυροβολεί στον αέρα ενώ σε βίντεο εμφανίζεται μαζί με ανώτατο στέλεχος της οργάνωσης.

«Δεν υπάρχουν βίντεο, μόνο φωτογραφίες με τους φίλους του», είπε η δικηγόρος του.

Πηγή: alexpoli.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter