Alfa Romeo Mito Urban

Alfa Romeo Mito Urban

Νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban, με έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Η Alfa Romeo Mito Urban επέστρεψε έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους της πόλης, σε μια έκδοση με ακαταμάχητο urban στυλ και έξτρα εξοπλισμό.

Σπορ αλλά και μεγαλοπρεπής, με τον δυναμικό σχεδιασμό και την απαράμιλλη ιταλική φινέτσα στην οποία μας έχει συνηθίσει η Alfa Romeo, η νέα Mito Urban είναι εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Συγκεκριμένα, ο standard εξοπλισμός της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια, κι όλα αυτά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 13.400 ευρώ με τον βενζινοκινητήρα 1.4 78 ίππων και των 16.600 ευρώ με τον κινητήρα diesel 1.3 95 ίππων, και με προνομιακή χρηματοδότηση.

Το εξωτερικό design της Mito Urban παραμένει συμπαγές και σπορ, διατηρώντας το στυλ που έκανε το μοντέλο να ξεχωρίσει, ενώ οι νέες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ακόμα πιο έντονο και επιβλητικό urban χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και το χρωμιωμένο ακροσωλήνιο της εξάτμισης δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο εσωτερικός χώρος είναι εμπνευσμένος από την ανάγκη του οδηγού να βιώνει συνεχώς νέα συναισθήματα, ενώ οι ανατρεπτικές λεπτομέρειες, το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και το ασπρόμαυρο λογότυπο αποκαλύπτουν την μυστηριώδη «ψυχή» του Mito Urban.

Φυσικά, η νέα έκδοση του μικρού μοντέλου που συμπλήρωσε μοναδικά την γκάμα της Alfa Romeo αναδεικνύει εξίσου επιτυχημένα το γόητρο της μάρκας, ενσωματώνοντας tech-friendly στοιχεία και εξοπλισμό απόλυτης ασφάλειας σε ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να δημιουργεί μια αληθινά ανώτερη οδηγική αίσθηση. Μια ελκυστική πρόταση με ασυναγώνιστο standard εξοπλισμό και προνομιακή χρηματοδότηση, για τους λάτρεις της ασυμβίβαστης ιταλικής ποιότητας που μόνο μια Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter