«Αλήτες, καθάρματα» – Η μάνα του χρυσαυγίτη Δεβελέκου ξεμπροστιάζει τον γιο της (Video)

«Αλήτες, καθάρματα» – Η μάνα του χρυσαυγίτη Δεβελέκου ξεμπροστιάζει τον γιο της (Video)

Στο προσκήνιο επανήλθαν σήμερα, μέσω social media, αποκαλυπτικοί διάλογοι χρυσαυγιτών, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι διάλογοι, που είχαν δημοσιευτεί από το OmniaTv στο YouTube στις 24 Απριλίου 2018, είναι από την 241η δικάσιμο του ναζιστικού μορφώματος και διακινήθηκαν τις τελευταίες ώρες ξανά από χρήστες του Facebook, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις κατέβαζε τα βίντεο για να επιτρέψει αργότερα την εμφάνισή τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν  επέτρεψε καθόλου την επαναπροβολή τους, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για ρητορική μίσους.

Μεταξύ άλλων, ακούγονται διάλογοι μεταξύ του Γιάννη Λαγού, του Σωτήρη Δεβελέκου και του Γιώργου Τσακανίκα μεταξύ τους ή με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπου τα υβρεολόγια, οι απειλές και το μίσος ξεχειλίζουν, ταυτόχρονα με τις προσπάθειες άμεσης συγκάλυψης της δολοφονίας Φύσσα.

Από τις στιγμές που ξεχωρίζουν είναι η συνομιλία του χρυσαυγίτη Σωτήρη Δεβελέκου με τη μητέρα του, η οποία δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τον καλύψει, αποκαλεί «αλήτες και καθάρματα» τη ναζιστική συμμορία και λέει εμφατικά: «Τελεσίγραφα εμένα δεν θα μου στέλνεις. Τελεσίγραφα εκεί που σας έβαζαν να χτυπάτε Πακιστανούς και κάνατε ό,τι κάνατε για να γίνετε στρατιώτες και καθάρματα».

Η χυδαία απάντηση του γιου της είναι ότι θα «χέζει στο τάφο του αδελφού της» και ότι «θα με ταΐζουν μέχρι να πεθάνω».

Δείτε τη συγκεκριμένη συνομιλία περίπου στο 5:33

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter