Αλλάζει την ιστορική της φανέλα η Μπαρτσελόνα; (Photos + Video)

Αλλάζει την ιστορική της φανέλα η Μπαρτσελόνα; (Photos + Video)

Στην Ιστορία της Μπαρτσελόνα, για έναν ξεχωριστό λόγο, θα περάσει η αγωνιστική περίοδος 2019-2020. 

Ο ιστορικός του μέλλοντος, θ΄ αναφέρει ότι εκείνη την χρονιά, οι Καταλανοί άλλαξαν μετά από δεκαετίες την εμφάνιση της φανέλας τους, επιλέγοντας να αφήσουν στο παρελθόν την κλασσική με τις ρίγες «μπλαουγκράνα» και να την αντικαταστήσουν με μικρά τετράγωνα, πάντα στα παραδοσιακά χρώματα του ιστορικού συλλόγου.

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει  σε αποκλειστικό δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος της «Sport», Ζοάν Βέχιλς, ο οποίος ανήρτησε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, την νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα.

https://www.sport.es/es/noticias/barca/revolucion-proxima-camiseta-del-barca-7041112

Όπως αναφέρεται, ο σχεδιασμός δεν διαφέρει από τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε η Κροατία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Οι κύριες γραμμές διατηρούνται, με τα τετράγωνα στο μπροστινό μέρος αλλά τα χρώματα αλλάζουν. Όπου η στην Κροατία υπάρχει κόκκινο, η Μπαρτελόνα θα έχει μπλε και όπου η Κροατία έχει λευκό, η Μπαρτσελόνα θα έχει κόκκινο (γκρενά). 

Η Nike παρουσίασε πρόσφατα το νέο σχέδιο στο σύλλογο. Όπως αναφέρεται έγιναν μερικές αλλαγές πριν δοθεί το πράσινο φως…

Σημειώνεται πως τα χρώματά της υιοθετήθηκαν κατά την ίδρυσή της το 1899 από τον Ελβετό επιχειρηματία Χανς Γκάμπερ ο οποίος υποστήριζε την ελβετική βασιλεία που είχε τα ίδια χρώματα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter