Άλλος για την κορδέλα;

Άλλος για την κορδέλα;

Όπως έλεγε και ο Ανδρέας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Με λίγα λόγια, και οι εθνικές οδοί, στις οποίες χάθηκαν χιλιάδες ζωές επειδή είχαν τα κακά τους τα χάλια επί δεκαετίες, που για τις διανύσουμε με κίνδυνο της ζωής μας πληρώναμε κι από πάνω ένα σωρό διόδια, ανήκουν σε όλους εμάς!

Γι’αυτό κύριε Σπίρτζη και κύριε Μανιάτη, ουδόλως μας αφορά από ποιους εμπνέεται ή όχι ένας υπουργός, την ώρα που παραδίδει ένα έργο. Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι επιτέλους παραδόθηκε! 

Ομοίως, ουδόλως μας αφορά αν δίνετε ονόματα στις σήραγγες, όπως οι Αμερικανοί στους… τυφώνες! Σημασία έχει ότι είναι έτοιμες και θα διευκολύνουν τη ζωή μας, όχι μόνο για όσους ταξιδεύουν για Πάσχα και καλοκαίρι, αλλά ακόμα περισσότερο για τους κατοίκους των περιοχών της περιφέρειας, που έχουν ανάγκη εκατό φορές περισσότερο από τους πασχαλινούς εκδρομείς τέτοιες αυτονόητες υποδομές!

Όπως και ουδόλως μας αφορά, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ποιος έβαλε την πρώτη τζίφρα και ποιος τελικά έκοψε την κορδέλα! Σημασία έχει ότι κόπηκε επιτέλους! Και στην τελική, κάντε το όπως ο… Λαλιώτης! Που δεν άφηνε εγκαίνια για εγκαίνια και κορδέλα για κορδέλα, καλεσμένος ή ακάλεστος, χωρίς να δώσει το «παρών», επειδή υπήρχε πρώτη η δική του τζίφρα! Ποιος σας εμποδίζει;

Αφήστε μας, λοιπόν, να απολαύσουμε ένα έργο που όλοι μαζί έπρεπε να μας είχατε παραδώσει εδώ και είκοσι χρόνια – γιατί δεν ξεκίνησε με την πρώτη τζίφρα του 2007 η ανάγκη να γίνει πραγματικά εθνική οδός η Αθηνών-Πατρών, αντί για… σκοτώστρα – και αν το έχετε ανάγκη, θα σας στείλουμε από μία κορδέλα στον καθένα… Έλεος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter