Αμετανόητη η Ζαχαράκη δεν ζητάει συγγνώμη ακόμα και όταν ξέρει την αλήθεια! (Video)

Αμετανόητη η Ζαχαράκη δεν ζητάει συγγνώμη ακόμα και όταν ξέρει την αλήθεια! (Video)

Ως ένα απλό κορίτσι που “δεν ήξερε” εμφανίζεται πλέον η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, μετά τις αναφορές της στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon όπου ψευδώς είχε αναφέρει πως ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

(Χαρακτηριστικά είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη»).

Προφανώς πρόκειται για την «υπερασπιστική» της γραμμή μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της και εναντίον της Ν.Δ. ο Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος και την είχε καλέσει να ζητήσει συγγνώμη ώστε να την αποσύρει.

Η κυρία Ζαχαράκη μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ προσπάθησε να εμφανιστεί ως «αθώα» και όπως είπε, αναφερόταν σε πρωτόδικες αποφάσεις, αφού, όπως είπε, δεν ήταν υποχρεωμένη να γνωρίζει τις αποφάσεις σε δεύτερο βαθμό.

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρεται μάλιστα σε απλούς χρήστες που θα έκαναν μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο για να ενημερωθούν!

Εμφανίζεται λοιπόν ένα «άριστο» στέλεχος της ΝΔ που επιχειρεί να διεκδικήσει για τον εαυτό του την άγνοια και το δικαίωμα της συκοφαντικής δυσφήμισης λόγω «λογικής άγνοιας» κάτι προφανώς εξωφρενικό.

Η ίδια ωστόσο πέφτει στις αντιφάσεις της:

Δηλώνει πως «η ΝΔ πάντοτε θα απαντά σε πρόσωπα που επιδιώκουν να “ρίχνουν λάσπη” σε στελέχη της». Προφανώς η ΝΔ  διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα να ρίχνει λάσπη προς τους άλλους και να μην ανασκευάζει.

Αν και η ίδια διεκδικεί παράλληλα και το δικαίωμα της άγνοιας, αναγνωρίζει στο πρόσωπό της «θεσμικό ρόλο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» βγάζοντας το συμπέρασμα πως πρόκειται για «φίμωση πολιτικών κρίσεων». Οι αποφάσεις ωστόσο των δικαστηρίων δεν αποτελούν «πολιτικές κρίσεις» αλλά δικαστικές αποφάσεις, τελεσίδικες μάλιστα εφόσον πρόκειται για δεύτερο βαθμό. 

Η ίδια ωστόσο συνέχισε τη λάσπη της και την υποκριτική της. Κατηγόρησε τον εκδότη της εφημερίδας Documento ότι λειτουργεί ως βραχίονας της κυβέρνησης με αποστολή την λασπολογία και την συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων, και υπογράμμισε πως για αυτόν τον λόγο δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ως απλός ιδιώτης. 

Για μία ακόμη φορά η κυρία Ζαχαράκη επανέλαβε τα περί λασπολογίας, χωρίς ωστόσο η ίδια και το κόμμα της να έχει απαντήσει επί της ουσίας σε δεκάδες ερωτήματα που αφορούν τα έργα και τις ημέρες του κόμματός της και των στελεχών του. 

Και το ερώτημα που τίθεται είναι:

Εφόσον η κυρία Ζαχαράκη, γνωρίζει πλέον πως ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης έχει αθωωθεί σε όλες τις υποθέσεις, γιατί δεν ζητά συγγνώμη;

Προφανώς το αφήγημα της ενοχής του Κώστα Βαξεβάνη να θεωρεί ότι συμφέρει το κόμμα της και τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ωστόσο αναφέρεται στους αρίστους, αλλά ανενημέρωτους… του κόμματός του!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter