Αναβιώνει σε λίγες ημέρες ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά

Αναβιώνει σε λίγες ημέρες ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά

Ένα από τα πλέον φρικιαστικά εγκλήματα στην Ελλάδα, και ίσως όχι μόνο, αναβιώνει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Η φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ που κατακρεουργήθηκε από τον πατέρα της στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα το Πάσχα του 2015, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό σε δέκα ημέρες από σήμερα.

Το έγκλημα είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς όπως αποδείχθηκε – και αποφάνθηκε το πρωτοβάθμιο δικαστήριο – το 4χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο. 

Ο 29χρονος πα-τέρας Στανισλάβ Μπακατσίεφ, ομολόγησε ότι την τεμάχισε. Όπως ο ίδιος είχε πει στην απολογία του στη δίκη σε πρώτο βαθμό, βρήκε την κόρη του νεκρή και τότε ο φίλος του και συγκατηγορούμενός του πλέον, Νικολάι Αχμεντόφ, του είπε να την τεμαχίσει για να την εξαφανίσει, διότι θα είχε μπλεξίματα με την Αστυνομία καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών…

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο Νικολάι Αχμεντόφ αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν συμμετείχε στο φρικτό έγκλημα και ότι το διάστημα που ο 29χρονος φίλος του τεμάχιζε την κόρη του εκείνος έλειπε από το διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. 

Να θυμίσουμε ότι το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους δύο κατηγορούμενους και τους επέβαλλε την ποινή των ισοβίων. Ειδικότερα, στον πατέρα του παιδιού το δικαστήριο επέβαλλε ισόβια και ποινή φυλάκισης 3 έτη και 6 μήνες, κρίνοντάς τον ένοχο για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής αλλά και για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Ισόβια και 3 χρόνια επέβαλαν οι δικαστές στον Νικολάι Αχμέντροφ για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρονης και για παράνομη οπλοκατοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter