Αναβρασμός και ακραία σενάρια για τον Παναθηναϊκό

Αναβρασμός και ακραία σενάρια για τον Παναθηναϊκό

Πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό, που περνά ακόμα μια δύσκολη κατάσταση στην πολύχρονη ιστορία του. Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μιλούν ακόμα και για σχέδιο άλωσης και διάλυσης του ιστορικού συλλόγου, που εξυφαίνεται από πράσινους αλλά και με κιτρινόμαυρη συμμετοχή.

Όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ο Νικόλας Πατέρας μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, φέρονται να έχουν εκπονήσει ένα σχέδιο, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με το πως κινήθηκε ο “τίγρης” στη περίπτωση της ΑΕΚ και έχουν βρει μάλιστα το παραθυράκι για να αποφύγουν τον νέο νόμο για τις χρεωκοπημένες ΠΑΕ. Το σχέδιο θέλει τους δυο άντρες να ρίχνουν τον Παναθηναϊκό στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας και στη συνέχεια να εμφανιστεί άλλο ΑΦΜ ομάδας της Β εθνικής έτσι ώστε να επιστρέψει ο Πατέρας ως σωτήρας. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, όπως λένε, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ένας πόλεμος λάσπης προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από 30-40 άτομα τα οποία υπό τον όνομα της Θύρας 13 έχουν αναλάβει εργολαβικά τον πόλεμο κατά του Γιαννακόπουλου. Στα αθλητικά ρεπορτάζ αυτοί περιγράφονται ως “τα ορφανά του Πατέρα”.

Η τελευταία συνάντηση των δυο εφοπλιστών, φέρεται να έγινε εν πλω και συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα σε Σπέτσες και Δοκό, όπου οι δυο άντρες συζήτησαν τα επόμενα βήματα του σχεδίου τους. Ενός σχεδίου όμως, που όπως λένε παλιές καραβάνες του ιστορικού συλλόγου, δεν το ξέρουν μόνο οι δυο τους (και τα 30 ορφανά).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter