Αναγκαστικό «ναι» στο κοινωνικό μέρισμα από τη ΝΔ

Αναγκαστικό «ναι» στο κοινωνικό μέρισμα από τη ΝΔ

Στην υπερψήφιση της διανομής του έκτακτου επιδόματος, σύρθηκε τελικά η ΝΔ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να οικειοποηθεί τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής για την κοινωνική μέριμνα.

Παρά το γεγονός ότι πέρυσι είχε καταψηφίσει την αντίστοιχη κυβερνητική πολιτική και ότι εξακολουθητικά ο Κ. Μητσοτάκης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για επιδοματική πολιτική, στην Πειραιώς τελικά, μετά από έντονο προβληματισμό τις τελευταίες μέρες, επικράτησε η άποψη ότι δεν μπορεί η ΝΔ «να αφήσει τον Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο Ρομπέν των φτωχών»…

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά η ΝΔ ουσιαστικά ακυρώνει την περυσινή της επιλογή να καταψηφίσει καθώς, παραδέχεται ότι «αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες τους οποίους η ίδια η Κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο».Aσκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να κρύψει τη δική της ένδεια πολιτικής η ΝΔ , μεταξύ επιτίθεται για πολλοστή φορά στον Πρωθυπουργό, και μεταξύ άλλων αναφέρει: « Ο κ. Τσίπρας παίρνει πολλά από τη μία τσέπη και επιστρέφει ελάχιστα στην άλλη. Και για μια ακόμη μια φορά λέει ψέματα στους Έλληνες. Ισχυρίζεται ότι μοιράζει 1,4 δις ευρώ στους πολίτες, ενώ στην πραγματικότητα τα μισά από αυτά είναι η υποχρεωτική εφαρμογή της δικαστικής απόφασης επιστροφής των εισφορών στους συνταξιούχους και η έκτακτη επιδότηση της Δ.Ε.Η. που αποτελεί ομολογία της ανικανότητάς του να την εξυγιάνει.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter