Ανάκληση Mitsubishi Pajero στην Ελλάδα – Βρέθηκαν ελαττωματικοί αερόσακοι

Ανάκληση Mitsubishi Pajero στην Ελλάδα – Βρέθηκαν ελαττωματικοί αερόσακοι

Την ανάκληση 360 Mitsubishi Pajero στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Η ανάκληση αφορά οχήματα µε ημερομηνία κατασκευής από 6 Οκτωβρίου 2006 έως 14 Νοεμβρίου 2008 και η αφορμή είναι οι ελαττωματικοί αερόσακοι της Takata.

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού και συνοδηγού, στην περίπτωση µόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να δημιουργηθεί μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του οδηγού – συνοδηγού. Η λειτουργία των υπόλοιπων αεροσάκων παραμένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για την αντικατάσταση των αερόσακων οδηγού και συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter