Ανακοίνωσε Σισέ, Ρισβάνη και Κούτρη ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σισέ, Ρισβάνη και Κούτρη ο Ολυμπιακός

Τις τρεις πρώτες μεταγραφές της ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό Παπ Αμπού Σισέ, για τον Ελληνα στόπερ Σπύρο Ρισβάνη και για τον 22χρονο μπακ – χαφ Λεονάρντο Κούτρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Παπ Αμπού Σισέ, υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα». Ο Σισέ αγωνιζόταν στην Αζαξιό και η μεταγραφή του είχε κλείσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο αριστεροπόδαρος Κούτρης έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα και η μεταγραφή του έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό. Στις δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Ο Σπύρος Ρισβάνης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έπαιξε με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν τον ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου και δόθηκε στον Πανιώνιο. Και επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι ο Ολυμπιακός. Για την μεταγραφή του ο Ρισβάνης, δήλωσε: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter