Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, για την εξεταστική περίοδο του Νοεμβρίου 2016, για την αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική και τουρκική γλώσσα.

Τα αποτελέσματα αφορούν τις εξετάσεις για τα επίπεδα B1, B2, Γ1 (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και τουρκικά) και Γ2 (αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: kpgresults.it.minedu.gov.gr , όπου αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα, καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου, καθώς και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός).

Εξάλλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους και από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων.

Οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους εντός διμήνου, από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter