Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ- Δημιουργήστε το δικό σας γραμματόσημο

Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ- Δημιουργήστε το δικό σας γραμματόσημο

Έξι πρωτότυπες παραστάσεις γραμματοσήμων εμπλουτίζουν την ήδη πλούσια συλλογή φύλλων προσωπικού γραμματοσήμου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με τη νέα ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά που κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου 2017.

Τα νέα φύλλα 5 προσωπικών γραμματοσήμων καλύπτουν πλέον θεματολογίες όπως οι τέχνες, η μουσική, η λογοτεχνία, ο αθλητισμός, ο τουρισμός και η οινοποιία και δίνουν περισσότερες επιλογές στο κοινό που επιθυμεί να στείλει την αλληλογραφία του με το δικό του μοναδικό προσωπικό γραμματόσημο.

Μοιραστείτε κι εσείς τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Στείλτε «προσωπικά» την αλληλογραφία σας, με το δικό σας χαμόγελο ή το εταιρικό σας μήνυμα στο γραμματόσημο και ξεχωρίστε!

Το κάθε φύλλο περιέχει 5 γραμματόσημα (30Χ30 mm) και 5 αντίστοιχους λευκούς χώρους (30X50 mm), ενωμένα ανά δυο, δηλ. γραμματόσημο και λευκός χώρος μαζί και θα πωλούνται μόνο σε πλήρη φύλλα.

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 6 Απριλίου 2019.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter