Ανανέωσε ο Κάναντι στον Ατρόμητο

Ανανέωσε ο Κάναντι στον Ατρόμητο

Ήρθε στην Ελλάδα τέλη Ιουνίου, εν πολλοίς άγνωστος μεταξύ αγνώστων, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σα Πίντο, που είχε αποχωρήσει για να αναλάβει τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Νταμίρ Κάναντι κατάφερε να μετατρέψει τον Ατρόμητο σε μία ομάδα που, ως ένα σημείο τουλάχιστον, διεκδικούσε τον τίτλο και αυτή τη στιγμή έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι πάντες αναγνωρίζουν ότι η ομάδα του Περιστερίου αποδίδει πολύ ωραίο και «στρωτό» ποδόσφαιρο. 

Ο Αυστριακός τεχνικός «έλαμψε» με τη δουλειά του, κέρδισε την αγάπη των οπαδών του Ατρομήτου και την εκτίμηση όλων των υγιών φιλάθλων και ήταν λογικό η διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει. Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ο Κάναντι υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Ατρόμητο, με στόχο, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «… την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο».

«Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια την περασμένη σεζόν και ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της. Ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος», δήλωσε ο Αυστριακός προπονητής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. «Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, κάτι που φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον αισθανόμαστε δίπλα μας, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα μας βοήθησε φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας και έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία και για τον τρόπο που όλο αυτό το διάστημα τη χειρίστηκε ο μάνατζέρ μου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελόπουλος, φτάνοντας στην ανανέωση του συμβολαίου μου», πρόσθεσε ο Κάναντι.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα ανανεώθηκε για ένα χρόνο και το συμβόλαιο του άμεσου συνεργάτη του Κάνατι, Ερικ Οριέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter