«Ανάσα» από την UEFA για ΠΑΟ

«Ανάσα» από την UEFA για ΠΑΟ

Η UEFA έδωσε παράταση στην σχετική άδεια και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας μπορούν να καταθέσουν μέχρι τις 16 Απριλίου τους φακέλους τους για την αδειοδότηση της επόμενης χρονιάς.

Η μη αδειοδότηση για οικονομικούς λόγους συνεπάγεται υποβιβασμό και το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου δεν αποπληρώνει ούτε ρυθμίζει τα χρέη της σε παίκτες και προπονητές και γι’ αυτό ζητήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δοθεί 15νθήμερη παράταση στην κατάθεση των φακέλων.

Η προθεσμία σε όλες τις ομοσπονδίες – μέλη της UEFA για την υποβολή των φακέλων αδειοδότησης από τους συλλόγους εκπνέει κάθε χρονιά στις 31 Μαρτίου. Οι «πράσινοι» πήραν παράταση… ζωής δύο εβδομάδων, αλλά η διοίκηση τους πρέπει να κλείσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες μέχρι τις 16 Απριλίου.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 02.04.2018 (Νο 17) έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Θέμα: Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας 31/3/2018 για την εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης και της ημερομηνίας ολοκλήρωσης της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης.

«Κατόπιν της απαντητικής επιστολής της UEFA σε σχετικό ερώτημα, μετά από αίτημα της SL, αναφορικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών καθώς και της αντίστοιχης για την ολοκλήρωση της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης, αποφασίζουμε τα κάτωθι: α) Την παράταση της ημερομηνίας της 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών έως την 16η/4/2018 με υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών παραστατικών μέχρι την 19η/4/2018, αποκλειστικά για την εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης. Η καταληκτική ημερομηνία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένει η 31η/3/2018 και η 3η/4/2018 για την προσκόμιση των παραστατικών. Κανένα έγγραφο δεν θα γίνει αποδεκτό για την αξιολόγηση των φακέλων αναφορικά με τις ευρωπαϊκές οργανώσεις πέρα της παραπάνω ημερομηνίας.

Β) Την παράταση την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης (30/5/2018) έως την 10η/6/2018, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξασφάλισης νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για το σύνολο των ΠΑΕ».

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και το μεγάλο του πρόβλημα είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό λόγω χρεών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter