Ανάσα μέχρι τις 12 Μαρτίου στο Mega – Tι έγινε στο ΕΣΡ – Παραμένουν απλήρωτοι και στο μπλόκο στη Motor Oil εργαζόμενοι

Ανάσα μέχρι τις 12 Μαρτίου στο Mega – Tι έγινε στο ΕΣΡ – Παραμένουν απλήρωτοι και στο μπλόκο στη Motor Oil εργαζόμενοι

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση από το ΕΣΡ των δικηγόρων του Mega που μετά το χθεσινό έκτακτο ΔΣ, κατέθεσε αίτηση να μετατραπεί ο χαρακτήρας του καναλιού σε θεματικό. 

Τα μέλη του ΕΣΡ επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν και ζήτησαν κάποια συμπληρωματικά έγγραφα από τους νομικούς εκπροσώπους του καναλιού. Απάντηση θα δώσουν στις 12 Μαρτίου και και μέχρι τότε σίγουρα το Mega Channel δεν κινδυνεύει με “μαύρο”. Την ίδια ώρα το κλίμα στο κανάλι είναι βαρύ μετά τις επιλεκτικές πληρωμές που έκανε η διοίκηση του καναλιού με εντολή των μετόχων.

Οι απλήρωτοι τεχνικοί παραμένουν έξω από τη Motor Oil του βασικού μετόχου της εταιρείας Γιάννη Βαρδινογιάννη και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι να εξοφληθούν παρά τις διαρροές για ενεργοποίηση του έτερου μετόχου, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Το βέβαιο είναι ότι η κίνηση των μετόχων προς ΕΣΡ αφενός “κερδίζει” χρόνο για να μην πέσει μαύρο στο κανάλι, αφετέρου από πολλούς εργαζόμενους θεωρείται προσχηματική αφού με την αλλαγή χαρακτήρα θα υπάρξουν εκατοντάδες απολύσεις, εφόσον προχωρήσει σε αίτηση αδειοδότησης. 

Τις εξελίξεις παρακολουθούν ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΠΗΕΑ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter