Αναστήθηκε κι ελπίζει η Βέροια

Αναστήθηκε κι ελπίζει η Βέροια

Μετά από δύο συντριβές (από Ηρακλή και Λεβαδειακό) η Βέροια κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 και να συνεχίσει να ελπίζει για την σωτηρία της.

 Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν μετά το πρώτο τέταρτο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καπετάνο στο 19’, σκοράροντας έτσι για τρίτο σερί παιχνίδι. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αλλά η Βέροια που βρήκε ανοιχτούς χώρους πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σαρπόνγκ στο 36’.

Στο β’ ημίονο η Βέροια έπαιξε με τον χρόνο ενώ οι Γιαννιώτες είχαν τη υπεροχή αλλά ήταν φλύαροι καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Λόπεθ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις (93’) δέχθηκαν και τρίτο γκολ από τον Σουλέ.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί (80’ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46’ Σούλε), Κάλβο, Καπετάνος (72’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77’ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (64’ Ναδάλες), Μαυροπάνος (58’ Βιντάλ), Ακόστα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter