Ανατράπηκαν οι ισχυρισμοί Κασιδιάρη: Η φωτογραφία με τη σημαία της Βέρμαχτ βρέθηκε στο κινητό του (Video)

Ανατράπηκαν οι ισχυρισμοί Κασιδιάρη: Η φωτογραφία με τη σημαία της Βέρμαχτ βρέθηκε στο κινητό του (Video)

Ο Κασιδιάρης είχε ισχυριστεί ότι η «Εφ.Συν.» είχε κάνει “φωτομοντάζ”, όμως στο δικαστήριο (29/5/2018) επιδείχτηκε η γνήσια φωτογραφία που τελικά βρέθηκε… στο κινητό του!

O ρεπορτάζ του jailgoldendawn.com αναφέρει:

Ξεσκεπάστηκε το φωτομοντάζ που είχε στήσει ο Κασιδιάρης μετά την αποκάλυψη από την Εφημερίδα των Συντακτών (23/6/2014) φωτογραφίας με τον βουλευτή της ΧΑ να σηκώνει τη σημαία της Βέρμαχτ. Ο Κασιδιάρης είχε ισχυριστεί ότι η «Εφ.Συν.» είχε κάνει “φωτομοντάζ”, όμως στο δικαστήριο επιδείχτηκε (29/5/2018) η γνήσια φωτογραφία που τελικά βρέθηκε… στο κινητό του!

Η γνήσια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η ΕφΣυν δείχνει ομάδα Χρυσαυγιτών να αποτίουν τιμή στη Βέρμαχτ, τον στρατό της ναζιστικής Γερμανίας που σκόρπισε το θάνατο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η φωτογραφία έχει ημερομηνία 21/12/2012, βραδιά της όρκισης τού – μετέπειτα δολοφονημένου Χρυσαυγίτη – Φουντούλη (διακρίνεται όρθιος αριστερά) κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012. Πρόκειται για την ίδια σημαία που οι Γερμανοί ανήρτησαν στην Ακρόπολη όταν κατέλαβαν την Αθήνα.

Το βίντεο με το φωτομοντάζ του Κασιδιάρη (η υποτιθέμενη γνήσια φωτογραφία δείχνει σημαία με στόχο και όχι σβάστικα…) υπάρχει εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=W5UrsSR_-3Y

Και η σημαία της Βέρμαχτ στον ιστό της Ακρόπολης, εκεί δηλαδή από όπου την κατέβασαν οι ήρωες της Αντιφασιστικής Αντίστασης Γλέζος και Σάντας, εδώ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter