Ανατροπή: Ενδεχόμενο αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές στο θάνατο του Κορνέλ των Soundgarden (Video)

Ανατροπή: Ενδεχόμενο αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές στο θάνατο του Κορνέλ των Soundgarden (Video)

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος και οι φίλοι της grunge μουσικής, από τον ξαφνικό θάνατο του frontman των Soundgarden, Chris Cornell. Ωστόσο, νέα στοιχεία που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, κάνουν την τοπική αστυνομία να μην αποκλείει από τα πιθανά σενάρια του θανάτου του δημοφιλούς καλλιτέχνη και αυτό της αυτοκτονίας.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Michael Woody, ανέφερε στο Associated Press πως διερευνώνται «βασικά στοιχεία που εντοπίστηκαν στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο Cornell» και πρόσθεσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανής αυτοκτονίας.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο τραγουδιστής εντοπίστηκε νεκρός στο ξενοδοχείο «MGM Grand Detroit», όπου διανυκτέρευε μετά τη συναυλία των Soundgarden. Σύμφωνα με τον Woody, η σύζυγος του Cornell κάλεσε έναν οικογενειακό τους φίλο και του ζήτησε να μεταβεί στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσει, αν εκείνος είναι καλά. Όταν έφτασε, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του δωματίου για να μπει μέσα και βρήκε τον Cornell νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου. Την αιτία θανάτου θα καθορίσει η ιατροδικαστική έκθεση, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μέσω των social media αποχαιρέτισαν τον Chris Cornell δεκάδες καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών ο Elton John και ο Jimmy Page.

https://www.youtube.com/watch?v=U6WqC-MJUns

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter