Ανατροπή στο διπλό φονικό στην Κύπρο

Ανατροπή στο διπλό φονικό στην Κύπρο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διπλού φονικού στην Κύπρο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο.

Έξι μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για την δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κύπρου», όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τον χρόνο αλλά και τον χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό, ανατρέπονται. 

Από τις έρευνες που έχουν γίνει η δολοφονία του ζευγαριού δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο – υπνοδωμάτιό τους όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Η εικόνα που έχει σχηματοποιηθεί επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εισήλθαν στην οικία χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Ωστόσο από εδώ και πέρα τα γεγονότα διαφοροποιούνται. Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση του δράστη ή των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους. Ο σύζυγός της την ώρα εκείνη με βάση την πληροφόρηση που έχουμε στην διάθεσή μας βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Χατζηγεωργίου λένε οι πληροφορίες που υπάρχουν ξύπνησε από τον θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι. Στο σημείο εκείνο λένε οι ίδιες οι πληροφορίες εντοπίσθηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία.

Η κατάθεση του 15χρονου γιου του ζευγαριού

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης έδωσε εντολή να καθυστερήσει η κατάθεση του 15χρονου γιου της οικογένειας καθώς έκρινε ότι υπάρχουν ελλιπή στοιχεία που αφορούν τις έρευνες της υπόθεσης. Για το λόγο αυτό, ζήτησε την λήψη νέων καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, έκρινε ότι υπάρχουν κομμάτια στο πάζλ της μυστήριας δολοφονίας του άτυχου ζεύγους που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Προς την κατεύθυνση αυτή ζήτησε την συλλογή περαιτέρω στοιχείων αλλά και τη λήψη νέων καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ακολούθως και αφού προηγηθούν οι πιο πάνω ενέργειες θα προχωρήσουν και στη λήψη κατάθεσης από τον 15χρονο γιο της οικογένειας με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγου και λειτουργών των υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter