Ανατροπή στο House of Cards: H Netflix «σκοτώνει» τον Σπέισι

Ανατροπή στο House of Cards: H Netflix «σκοτώνει» τον Σπέισι

Σε …δραστικές σεναριακές  λύσεις προσανατολίζεται η εταιρία Netflix για την υπόθεση του Κέβιν Σπέισι. 

Σε πρώτη φάση, μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης, το Netflix είχε αποφασίσει να ρίξει τέλους στη δημοφιλή σειρά πολιτικής ίντριγκας τον Ιούνιο, με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του 6ου κύκλου, που γυρίζονται αυτόν τον καιρό.

Μετά τις καταγγελίες όμως περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον τηλεοπτικό Φρανκ Άντεργουντ σε οκτώ εργαζόμενους της παραγωγής του House of Cards, το Netflix αποφάσισε να δράσει ακόμα πιο άμεσα. Έδωσε εντολή να «παγώσουν» τα γυρίσματα και ανακοίνωσε ότι σταματάει τη συνεργασία με τον Σπέισι από τώρα.

Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος του Φρανκ Άντεργουντ θα πάψει να υφίσταται στον νέο κύκλο, οπότε ο επόμενος πονοκέφαλος για το κανάλι ήταν με ποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Η λύση βρέθηκε, μετά και από προτροπή άλλων σταρ του Χόλιγουντ. Η βραβευμένη ηθοποιός, Τζέσικα Τσαστέιν, σε ανάρτησή της στο twitter πρότεινε στο Netflix να συνεχίσει τη σειρά με την Ρόμπιν Ράιτ –που υποδύεται τη σύζυγο του Άντεργουντ- στον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. «Είμαστε έτοιμοι να δούμε τη Ρόμπιν βασική πρωταγωνίστρια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, μία δολοφονία του… αδίστακτου τηλεοπτικού Προέδρου είναι η λύση με την οποία θα προχωρήσει το σενάριο, απουσία του Κέβιν Σπέισι.

Το μόνο που προβληματίζει τους νομικούς της εταιρίας παραγωγής είναι τα «ψιλά γράμματα» στο συμβόλαιο του Σπέισι, που πιθανώς να αναφέρουν ότι ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επεισόδια της σειράς, μέχρι να ρίξει τίτλους τέλους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter