Ανεξέλεγκτο φέρι μποτ στο Ρίο λόγω της κακοκαιρίας: Παρέσυρε 15 σκάφη (Photos)

Ανεξέλεγκτο φέρι μποτ στο Ρίο λόγω της κακοκαιρίας: Παρέσυρε 15 σκάφη (Photos)

Ζημιές σε περίπου 15 σκάφη προκάλεσε ένα φέρι μποτ στο Ρίο, όταν λόγω της κακοκαιρίας κόπηκαν οι κάβοι του και κινήθηκε ανεξέλεγκτο για περίπου 500 μέτρα.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, οι κάβοι του Νικόλαος Α έσπασαν και το φέρι μποτ άρχισε να κινείται προς τα δυτικά παρασύροντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Κινήθηκε για 500 περίπου μέτρα με αποτέλεσμα να παρασύρει 15 περίπου σκάφη, κάποια από τα οποία έβγαλε στην στεριά, ενώ δύο μικρότερα βυθίστηκαν.

Το φέρι μπότ, που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στις εγκαταστάσεις του Τιτάνα στο Ρίο, ακινητοποιήθηκε τελικά ακριβώς απέναντι από το κινέζικο εστιατόριο και μάλιστα σε παράλληλη προς την ακτογραμμή θέση.

Ιδιοκτήτες σκαφών βρέθηκαν στο σημείο και προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να βγάλουν τα σκάφη τους έξω. Πολλά από αυτά είχαν υποστεί ζημιές.

Μέλη του πληρώματος του φέρι μποτ μπήκαν μέσα για να δουν τι συμβαίνει. Ευτυχώς η ζημιά ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσε να γίνει με ένα μεγάλο φέρι να κινείται μόνο του μέσα στην ανεμοδαρμένη θάλασσα. Για καλή τύχη όλων ακινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter